Ристић наградио шампионку у боксу Дуњу Вуксић

Срна
Ристић наградио шампионку у боксу Дуњу Вуксић

БИЈЕЉИНА - Кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици шест Славенко Ристић уручио је пригодну награду Дуњи Вуксић, младој шампионки из Боксерског клуба "Радник" у Бијељини, која је освојила сребрну медаљу на Европском кадетском првенству у боксу.

Ристић, који је почетком године изабран за предсједника Боксерског савеза Републике Српске, одао је признање и њеном тренерском тиму и челним људима Боксерског клуба "Радник".

"Ова сребрна медаља резултат је огромног труда наше младе шампионке и њеног тренерског тима. Ово је доказ да се квалитетан и упоран рад исплати, како у спорту, тако и у животу", нагласио је Ристић, који је почетком деведесетих година у Бијељину донио прво европско злато које је освојио на Европском првенству у каратеу.

На честиткама и награди за Вуксићеву захвалио је члан управе Боксерског клуба "Радник" Дарко Томић, који је рекао да Ристић, као и увијек, препознаје квалитет и помаже спорт, саопштено је из Републичке странке Српске.

Ово је друга медаља коју је Вуксићићева освојила на европским првенствима. Прошле године освојила је бронзану, ове године сребрну, а догодине, обећавају тренери младе шампионке, она има квалитет за освајање златне медаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана