Република Српска ће бити наша прича, а не туђа!

Г.С.
Република Српска ће бити наша прича, а не туђа!

Одговорност пред будућношћу наше дјеце у времену глобалних конфронтација, рјешеност да се, заједно са мојим народом, борим за колијевке нерођених потомака, за њихову младост, а не за интересе страних инвеститора, обавезује ме да се кандидујем за предсједника Републике Српске, како бисмо мијењали систем у корист бољег живота народа, поручио је кандидат странке Наша прича Република Српска за предсједника Српске Зоран Калинић.

- Предсједник Републике Српске мора да поштује уставна овлашћења која му је народ повјерио на изборима, мора да служи свом народу, а не народ њему и да буде предсједник свих грађана Републике Српске, без обзира на политичку, вјерску или националну припадност – наводи Калинић.

Он наглашава да ће "Република Српска бити наша прича, а не туђа".

- Будимо заштитници нашим потомцима, а не ухљебљивачи глобалистичким хоботницама. Будимо заштитници наших ресурса а не слуге глобалистичким интересима. Будимо градитељи достојне историје нашим потомцима, а не робови веслачи на туђим галијама. Чувајмо мирис наше земље у нашим рукама, да би земља наших предака, хранила нашу дјецу. Да сви будемо једнаки пред Богом и Уставом – поручио је Калинић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана