Рељић: Повјерење бирача стећи у фер и коректној борби

Срна
Рељић: Повјерење бирача стећи у фер и коректној борби

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Кандидат СНСД-а за начелника општине Козарска Дубица на предстојећим локалним изборима Раденко Рељић, којег, на основу коалиционих споразума, подржавају ДНС, НДП и Демос, позвао је данас све учеснике политичке кампање на фер и коректну борбу за повјерење бирача.

- Козарска Дубица бира између два кандидата, мене и Пере Карана (заједнички кандидат ПДП-а и СДС-а). Нека побиједи онај ко је бољи, успјешнији и коме народ више вјерује. Свима желим срећу у предстојећој кампањи - рекао је Рељић новинарима.

Он је нагласио да ће СНСД, заједно са коалиционом партнерима у Козарској Дубици, промовисати програме и инвестиције које се спроводе.

- Општа је еуфорија и весеље, а ми ћемо наставити наше активности у комуникацији са грађанима. Импулси са терена су добри у смислу прогноза за изборе и све води ка томе да ће ова коалиција убједљиво побиједити на локалном нивоу - навео је Рељић и додао да ће због специфичних услова ова кампања бити другачија у односу на претходне.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Јовица Шуман најавио је да ће у наредних мјесец дана та странка имати предизборне трибине у складу са епидемиолошком ситуацијом.

- Максимална окупљања ће бити до 50 људи и морамо се уклопити у ту причу и представити рад СНСД-а и наше коалиције. СНСД очекује да постане партија број један у Козарској Дубици - поручио је Шуман.

Шеф Изборног штаба ОО СНСД-а у Козарској Дубици Родољуб Топић рекао је да је лијепљење првог плаката редовна активност која се врши заједно са коалиционим партнерима, који подржавају кандидата за начелника Раденка Рељића из СНСД-а.

- Идемо у још једну побједу нашег кандидата Раденка Рељића за начелника општине Козарска Дубица - рекао је Топић након лијепљења првих плаката испред зграде општине Козарска Дубица, којем су присуствовали кандидати, чланови и руководства општинских одбора СНСД-а, ДНС-а и НДП-а.

Предсједник ОО ДНС-а у Козарској Дубици Дарко Бањац рекао је да заједничко лијепљење првог плаката показује јединство што се тиче коалиционог договора и подршке Раденку Рељићу, заједничком кандидату за начелника општине.

Он је прецизирао да ДНС на локалним изборима има два циља - да Раденко Рељић остане начелник општине, те да одборничка листа ДНС-а освоји најбољи резултат и буде прва странка у Козарској Дубици.

- Сматрамо да заједничким дјеловањем коалиционих партнера можемо много да урадимо за Козарску Дубицу и у наредне четири године морамо много пажње да обратимо и на буџет и све пројекте који треба да дођу од Владе Републике Српске - рекао је Бањац.

Шеф Изборног штаба ОО ДНС-а у Козарској Дубици Драган Брдар рекао је да ДНС у пуном капацитету подржава заједничког кандидата Раденка Рељића.

- О његовим квалитетима не треба причати јер га сви веома добро познају. Не сумњамо у побједу нашег заједничког кандидата, али то не умањује жељу ДНС-а да послије ових избора буде прва странка у Козарској Дубици - навео је Брдар.

Он је нагласио да ће ДНС водити фер кампању и позвао остале политичке субјекте да се суздрже од ружних коментара и нападања.

- Сви ми се веома добро познајемо у овом граду и знамо шта је ко урадио за Козарску Дубицу. Нека о нама дјела говоре - поручио је Брдар.

Предсједник ОО НДП-а у Козарској Дубици Никола Јанковић рекао је да ће предстојећа кампања вјероватно бити занимљива, те изразио очекивање да ће се сви учесници понашати коректно.

- НДП подржава Раденка Рељића као кандидата за начелника општине. Очекујем његову убједљиву побједу, те да НДП у Козарској Дубици постане парламентарна странка. Желим успјех и срећу свим учесницима у изборима - рекао је Јанковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана