Рељић: Грађани и даље уз СНСД

Срна
Рељић: Грађани и даље уз СНСД

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Са централног изборног скупа Савеза независних социјалдемократа (СНСД) у Козарској Дубици упућен је позив грађанима да у недјељу, 15. новембра, изађу на биралишта и своје повјерење дају Раденку Рељићу, кандидату СНСД-а за начелника општине и одборничкој листи ове партије.

“Данас је посљедњи дан кампање и ми смо прошли много мјеста, стотине кућа и породица. Наша импресија са свих тих окупљања је да су грађани и даље уз СНСД”, изјавио је Рељић.

Рељић је рекао да, без обзира на велике проблеме протеклих година, грађани имају повјерење према њему као кандидату за начелника.

“Нажалост наших политичких опонената, који су рекли да никад нико у овој општини није успио обновити мандат, морам рећи да сам убијеђен да ћу ја обновити и да ће то бити први пут”, нагласио је Рељић.

Он је рекао да су у протекле четири године уложили максималан труд и кроз разне пројекте, у овако тешким условима уз помоћ Владе Републике Српске успјели да се у Козарску Дубицу уложи много новца.

“Уз помоћ Владе Републике Српске и наших коалиционих партнера, у овом тренутку можемо рећи да је побједа на нашој страни и да ћемо имати и апсолутну већину у Скупштини. Ми ћемо се и даље суочавати са проблемима које су оставили други и радити у корист свих грађана”, истакао је Рељић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Козарска Дубица и шеф Изборног штаба ове партије Родољуб Топић нагласио је да су, захваљујући овој партији, у Козарској Дубици реализовани бројни пројекти од општег интереса за све грађане, те да ће и у наредном периоду радити са истим циљем.

“Ми смо сваке године међу људима и рјешавамо проблеме које имамо на терену. СНСД је увијек иза себе остављао пројекте и то су људи препознали”, рекао је Топић. /крај/тд/ам

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана