Радуловић: Створити услове да сваки појединац добије шансу

Срна
Радуловић: Створити услове да сваки појединац добије шансу

МОДРИЧА - Кандидат СДС-а за начелника општине Модрича Јовица Радуловић изјавио је вечерас да ће, уколико побиједи на предстојећим локалним изборима, радити у интересу свих грађана и створити услове да сваки појединац добије шансу.

 “Приоритет је ријешити незапосленост”, рекао је Радуловић вечерас на скупу у Модричи на којем су представљени кандидати СДС-а за предстојеће изборе.

Он је истакао да ће радити на томе да општина властитим срествима подржи домаће привреднике и стимулише долазак страних инвеститора.

Радуловић је навео да је у Модричи потребно изградити пословну зону и искористити чињеницу да ће у овој општини бити раскрсница, односно укрштање коридора “Пет це” и ауто-пута “Вукосавље-Рача”.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић, који је присуствовао предизборном скупу у Модричи, изјавио је да ће кандидат СДС-а за начелника ове општине Јовица Радуловић својим искуством и карактером бити гаранција за напредак локалне заједнице.

Промоција кандидата СДС-а за одборнике у Скупштини општине Модрича одржана је у Српском културном центру уз епидемиолошке мјере препоручене од Републичког штаба за ванредне ситуације.

Скупу је присуствовао је предсједник Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић и предсједник Општинског одбора ПДП-а Модрича, коалиционог партнера на локалним изобрима, Милутни Поповић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана