Раденко Рељић, кандидат СНСД-а за начелника Козарске Дубице: Избори се добијају радом, а не обећањима

Дарко Момић
Раденко Рељић, кандидат СНСД-а за начелника Козарске Дубице: Избори се добијају радом, а не обећањима

Очекујем да ћу поново добити подршку својих суграђана и остварити још једну убједљиву побједу као и прије четири године када су ми моји Дубичани дали подршку од скоро 70 одсто гласова, каже актуелни начелник Козарске Дубице Раденко Рељић, који је поново кандидат СНСД-а за ту функцију.

Он сматра да је тај оптимизам оправдан, јер је увјерен да ће грађани препознати резултате његовог досадашњег рада и борбе са низом наслијеђених проблема.

- СНСД је водећа политичка партија у Козарској Дубици и сигуран сам да ће тако и остати и послије новембарских избора - каже Рељић у интервјуу за “Глас Српске”.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

РЕЉИЋ: Окосница кампање ће бити директан контакт са грађанима кроз мање скупове, без великих трибина као раније. Поштовање епидемиолошких мјера и очување здравља наших грађана је на првом мјесту. Због тога ће се кампања, као и у цијелој Српској, разликовати од досадашњих, али ми ћемо се трудити да наше поруку стигну до свих грађана.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за некога другог?

РЕЉИЋ: Зато што ме годинама знају као човјека који се бори за опште добро и као некога ко искрено приступа рјешавању проблема. Вјерујем да ће грађани цијенити и то што у досадашњем раду на мјесту начелника нисам иза себе оставио никакве афере. Поред тога, сигуран сам да ће грађани знати да цијене огроман значај недавне посјете српског члана Предсједништва БиХ и предсједника СНСД-а Милорада Додика, уз чију финансијску подршку смо затворили дио дуговања која су углавном направили људи из ПДП-а и СДС-а. Увјерен сам и да ћемо заједничким напорима са Владом Републике Српске успјети да буџет општине растеретимо нагомиланих обавеза из ранијег периода.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

РЕЉИЋ: Нема првих потеза, мој рад је био кампања током четири године мандата. Избори се добијају константним радом, а не предизборним обећањима и ја ћу остати посвећен директном контакту са грађанима и ослушкивању њиховог пулса. Али свакако да ће међу приоритетима бити реконструкција путног правца Козарска Дубица - Градишка и наставак пројекта снабдијевања водом у Кнежици, а нисмо одустали ни од изградње пута према Мраковици.

Нема олаких обећања

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

РЕЉИЋ: Гарантујем својом искреношћу коју грађани већ одавно препознају. Већина грађана зна да нећу нешто олако обећати ако не могу то урадити или ако је изван моје моћи да неки проблем ријешим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана