Први човјек СП у Брчком састао се са Ивицом Дачићем

ГС
Први човјек СП у Брчком састао се са Ивицом Дачићем

Предсједник Социјалистичке партије – Општинског одбора Брчко Зоран Кокановић састао се са предсједником Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачић.

Приликом посјете и састанка, који је протекао у угодном и пријатељском разговору, договорена је даља сарадња и подршка Социјалистичке партије Србије са посебним освртом на Социјалистичку партију у Брчком.

Предсједник СПС-а Ивица Дачић изразио је висок ниво разумјевања за позицију и значај Брчко дистрикта у администативно – политичком систему Босне и Херцеговине односно Републике Српске и показао висок ниво информисаности и интересовања о стању народа и Партије у овој специфичној заједници.

Договорена је конкретна сарадња на пројектима значајним за развој кадрова и Партије у Брчком. У наредном периоду биће омогућена стручна подршка на нивоу експерата усмјерена ка Активу младих и Активу жена СП ОО Брчко, те јачању конатката и радних веза на нивоу актива и осталих структура ове двије партије. Знање и искуство људи који раде на значајним инфраструктурним, индустријским и образовним пројектима у Србији, те препознатљив политички индетитет допринијеће раду и програму Социјалистичке партије у Дистрикту.

Подршка Социјалистичке партије Србије и предсједника Ивице Дачић биће круна дугогодишње успјешне сарадње двије сестринске партије и боље упознавање потреба и приоритета Дистрикта и Републике Српске.

Предсједник СП – ОО Брчко Зоран Колановић изразио је задовољство након састанка рекавши да је подршка из Србије од изузетног значаја за Брчко и Социјалистичку партију, те се захвалио предсједнику Дачићу на разумјевању и доброј вољи да помогне развој и унапређење Социјалистичке партије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана