Протић: Наставити пут развоја

Срна
Протић: Наставити пут развоја

МРКОЊИЋ ГРАД - Шеф Изборног штаба Социјалистичке партије /СП/ Слободан Протић, који је вечерас присуствовао представљању кандидата за одборнике ове странке у Мркоњић Граду, рекао је да ова локална заједница треба да настави путем развоја, који је видљив.

Протић, који је и предсједник Извршног одбора СП, нагласио је да је Мркоњић Град успио да за 25 година од срушеног града изађе на стазе пуног и видљивог развоја.

“Заједно смо са коалиционим партнерима учествовали у изградњи града. Ово је средина која има изванредне потенцијале, шумске, рудне, туристичке, али и људске, а то све треба објединити и дати нови замах”, рекао је Протић новинарима.

Он је нагласио да у ове изборе улазе са поруком - “Ударнички” јер је потребна додатна енергија да би и Мркоњић Град и Република Српска били простор у којем ће се боље живјети.

“Наше кључне поруке су усмјерене ка економији, развоју, пронаталитетној политици, и политичкој сигурности. Увјерени смо да ће нови начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић наставити истим путем као садашњи Дивна Аничић”, рекао је Протић.

Носилац листе за одборнике Социјалистичке партије у Мркоњић Граду Блашко Каурин позвао је све грађане да 15. новембра изађу на изборе и дају глас социјалистима, који их, како је рекао, неће изневјерити, него ће још више и ударнички радити.

“Наша партија има најбољу листу са 30 кандидата, спремних да раде за наш Мркоњић Град боље него до сада. Социјалисти су доказали да су наши млади са искусним кадром и са коалиционим партијама спремни, знају и желе да граде бољу будућност”, рекао је Каурин, који је и предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије Мркоњић Град.

СП ће на локалним изборима подржати кандидата СНСД-а за начелника општине Мркоњић Град Драгана Вођевића, који је уједно и једини кандидат за начелника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана