Промоцијом 70 нових чланова Успјешна Српска почела кампању

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Промоцијом 70 нових чланова странке у Бијељини Покрет Успјешна Српска започео је кампању за опште изборе 2. октобра.

"Млади су највеће богатсво друштва и треба више да се укључе у друштвене токове, како би било боље њима и свим грађанима Републике Српске и како би се зауставио одлазак младих из земље", поручио је предсједник странке Златко Максимовић.

На промоцији одржаној у Галерији Центра за културу, кандидат Покрета Успјешна Српска за посланика у Народној скупштини Републике Српске Немања Јанковић рекао је новинарима да ова странка у свом раду акценат ставља на младе.

На коалиционој листи Народна партија Српске Дарко Бањац, Покрет Успјешна Српска, Прва СДС, кандидат за посланика из Покрета је и Александар Стевановић који је истакао да у склопу шире коалиције подржавају кандидате СНСД-а Милорада Додика и Жељку Цвијановић за појединачне функције.

Кандидат за посланика Живка Малић позвала је младе да се укључе у политички живот како би заједно стварали бољу и усјешнију Републику Српску.

Бијељина има више од 110.000 бирача, а за опште изборе пријављена су 63 политичка субјекта - 37 странака, девет коалиција и 17 независних кандидата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана