Продановић: Увјерен сам да ћемо остварити најбољи изборни резултат

Срна
Foto: Срна

БРАТУНАЦ - Градски одбор СНСД-а Братунац данас је започео кампању, а кандидат за начелника општине Лазар Продановић вјерује да ће ова странка остварити најбољи изборни резултат у овој локалној заједници.

Кампања је започета симболичним лијепљењем плаката са портретима кандидата СНСД-а за начелника општине и 30 кандидата за 25 одборничких мјеста у Скупштини општине.

Продановић је истакао да је убијеђен да ће побиједити у изборној трци за начелника, а да ће СНСД остварити најбољи изборни резултат у општини што ће омогућити формирање стабилне скупштинске већине и добру сарадњу начелника и Скупштине општине у интересу грађана.

“У предизборну кампању крећемо да се представимо као кандидати СНСД-а за одређене позиције и руковођење општином, да представимо наш програм и циљеве и нећемо се бавити анализама и критикама других јер то бирачи довољно познају”, рекао је Продановић.

Он је најавио наставак реализације неколико подстицајних и социјалних програма који се финансирају из општинског буџета, обећао изградњу новог обданишта за годину дана и наставак изградње локалне инфраструктуре.

Истакао је да је почео откуп земљишта за изградњу бесцаринске индустријске зоне код граничног прелаза и моста Братољуб и да ће почети уређење тог простора, као и припреме за почетак обилазнице и њену изградњу у току наредног четворогодишњег мандата, уколико добије повјерење грађана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана