Предсједник НДП-а Бањалука: Посебну пажњу посветити развоју села

Срна
Предсједник НДП-а Бањалука: Посебну пажњу посветити развоју села

БАЊАЛУКА- Предсједник Градског одбора НДП-а Бањалука Александар Лукић рекао је да је предизборна кампања ове партије посвећена развоју инфраструктуре, привреде и предузетништва у Бањалуци, а посебна пажња је усмјерена на развој приградских и сеоских подручја.

- Развој села допринијеће и развоју нашег града, те у приградским и сеоским подручјима треба реализовати пројекте који ће то и омогућити - рекао је Лукић новинарима.

Он је додао да се ти циљеви не могу остварити без развијене привреде, што ће бити главни и основни циљ кампање, као и основ рада странке у наредном периоду.

Лукић је навео да је циљ да Бањалука буде модеран, европски град, те да је приоритет ријештити проблем отпадних вода.

Кандидат НДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Зорка Андрић рекла је да је област здравства у фокусу њеног дјеловања, па сматра да треба градити геронтолошки центар за стара и немоћна лица, без породичне заштите, која немају примања.

- Настојаћу да се уведе бесплатан систематски преглед за пензионере и лица са инвалидитетом, као и редовно снабдијевање старих и немоћних лица намирницама и лијековима - рекла је Андрићева.

Кандидат НДП-а за одборника Марко Смиљанић рекао је да су омладинске политике добре прилике да се млади активирају у локалној заједници, те да ће активности ове партије бити усмјерене на младе брачне парове, лица са посебним потребама, те допринос да Бањалука буде град зеленила и рекреације.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана