Потврђена подршка кандидатима СНСД-а Ћосићу и Катићу

Срна
Потврђена подршка кандидатима СНСД-а Ћосићу и Катићу

ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО - Општински одбор Социјалистичке партије /СП/ Источно Ново Сарајево подржаће на наредним локалним изборима кандидате СНСД-а, Љубишу Ћосића за градоначелника Источног Сарајева и Јована Катића за начелника општине Источно Ново Сарајево, потврдили су вечерас предсједник СП Петар Ђокић и предсједник Регионалног одбора Сарајевско-романијске регије Слободан Пајић.

“Веома сам поносан на листу кандидата СП-а за одборнике у Скупштини Источно Ново Сарајево и пружићу им максималну подршку у предизборној кампањи. Поносан сам и на све видљиве резултате које су социјалисти у Источном Новом Сарајеву до сада остварили, бринући о грађанима, бринући о развоју ове локалне заједнице”, рекао је Ђокић новинарима уочи централног предизборног догађаја СП у Источном Новом Сарајеву.

Он је истакао да СП наставља борбу за економски развој Источног Новог Сарајева, изражавајући увјерење да ће будући одборници СП-а бити максимално посвећени реализацији најбољих идеја унутар ове странке, као и наставку сарадње са коалиционим партнерима.

“У наредном периоду морамо више бити посвећени економском расту и развоју, стварању нових радних мјеста, побољшању квалитета живота, а да бисмо то постигли морамо много више радити - ударнички, у складу са нашим изборним слоганом”, поручује лидер СП-а.

Ђокић је изразио наду да ће СП у овом дијелу Републике Српске бити носилац позитивних процеса и напретка, не само Сарајевско-романијске регије, него и Републике Српске у цјелини.

Пајић, који је и носилац кандидатске листе СП за Источно Ново Сарајево, истакао је да ће локални СП једногласно подржати и Катића и Ћосића, јер је ријеч о изузетно квалитетним и креативним људима који имају визију развоја и општине и града.

Он је навео да упркос епидемији вируса корона живот мора ићи даље, и да чланови СП-а на том путу неће посустати.

“Наши редови су, упркос појави такозваних прелетача, данас консолидовани, и успјели смо да наше снаге повећамо и подмладимо чланство. Ми једнаку пажњу посвећујемо и младима и старима, и ученицима и студентима, и радницима и незапосленима, који ће бити у фокусу нашег економског програма”, рекао је Пајић.

Он сматра да школство у Републици Српској мора имати бољи статус у друштву, као и да треба искоријенити појаву лажних диплома.

Према његовим ријечима, кандидатска одборничка листа СП-а састављена је од изузетно вриједних, честитих и образованих младих људи, који ће знати да наставе да изграђују Источно Ново Сарајево као једну од најперспективнијих локалних заједница у Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана