Потврда да СНСД и Влада РС раде добро

Глас Српске
Потврда да СНСД и Влада РС раде добро

ШAМAЦ, ПЕЛAГИЋЕВО - Кандидат СНСД-а за предсједника РС Милорад Додик изјавио је у понедјељак у Шамцу да неколико хиљада људи на овом предизборном скупу потврђује да су СНСД и Влада РС добро радили, истичући да заједно са њима хоће Српску заувијек.

- Ово је потврда да смо ми њихов избор - рекао је Додик, који је и лидер СНСД-а. Он је поручио да је снага српског народа јединство.

- Наша економија мора да буде боља. Желимо да задржимо социјални рад на истом нивоу, а СНСД то може - поручио је Додик, јавиле су агенције.

Он је у понедјељак на предизборним трибинама у Пелагићеву и Доњим Жабарима рекао да је у протекле четири године Српска стабилизована и да ће он у будућности настојати да РС буде још боља и стабилнија.

- Бићу нови предсједник Српске са јасном институционалном одговорношћу за стабилност и јединство РС - истакао је Додик.

Кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ Небојша Радмановић рекао је да је захваљујући СНСД-у враћено достојанство Српској, која у БиХ мора бити равноправна, јер "или ће Српска бити равноправна или неће бити БиХ".

- Прошла власт је достојанство РС бацила под ноге, а ми смо успјели да вратимо достојанство цијелој РС. Кад не буде равноправности, на референдуму ћемо питати народ шта мисли - рекао је Радмановић.

Носилац изборне листе СНСД-а за Представнички дом Парламента БиХ Милорад Живковић истакао је да није било лако борити се за РС у Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана