Потпредсједник СНСД-а: Наставићемо развојни пут Модриче

Срна
Потпредсједник СНСД-а: Наставићемо развојни пут Модриче

МОДРИЧА- Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је данас у Модричи да ће СНСД наставити развојни пут ове општине, за шта је потребна стабилна локална власт и добра сарадња са републичким институцијама.

- Реализоваћемо све пројекте које су грађани Модриче поставили као приоритете, попут изградње локалне инфраструктуре и рјешавања питања поплављених подручја, што је случај у насељу Добор у мјесној заједници Модрича четири - изјавила је Цвијановићева новинарима током посјете овом избјегличком насељу.

Она је навела да је Модрича четири, као и многа друга насеља у Републици Српској, уврштена у програм заштите од поплава, као и у програм општег развоја и стварања услова за бољи живот људи.

Цвијановићева је истакла да се не смије изгубити веза локалних са наредним општим изборима.

- Да би Република Српска била стабила, јака и боља потребни су одговорни људи на локалном, републичком и нивоу БиХ и мислим да је СНСД успио да обезбиједи такво нешто - изјавила је Цвијановићева.

Она је навела да све ове године СНСД излази на изборе са скоро једном трећином кандидата који су млади људи, који први пут иду у трку за важне позиције на локалном нивоу, а то показује способност ове странке да у континуитету развија политички рад, развија партију и да разумије да политика није предодређена да се њоме бави једна генерација, него и будуће.

- Наравно да ће Република Српска бити стабилна захваљујући великој побједи СНСД-а на локалном нивоу - рекла је Цијановићева која је подржала Мару Милошевић за кандидата за начелника Модриче и кандидате СНСД-а за Скупштину Модриче, са којима је данас посјетила Модричу четири и Мјесну заједницу Дуго Поље.

Кандидат СНСД-а за начелника Модриче Мара Милошевић не сумња у побједу на локалним изборима, зато што СНСД нема алтернативу, већ је друго име за прогрес, младост и оште добро за све.

- Влада Републике Српске одобрила је 450.000 КМ Модричи за инфраструктурне пројекте, од којих је 180.000 КМ предвиђено за мјесну заједницу Модрича четири, у којој ће бити асфалтиране двије улице - рекла је Милошевићева и додала да су планирани и други пројкети у овој мјесној заједници, насељеној избјеглицама.

Милошевићева је навела да су мјештани ове мјесне заједнице више пута претпјели велику штету од елементарних непогода.

- То су људи који су у вријеме рата напустили своје огњиште, дошли овдје у Модричу и треба им пружити подршку - напоменула је Милошевићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана