Помоћи вриједним домаћинима у Црњелову у подстицању пољопривреде

Срна
Помоћи вриједним домаћинима у Црњелову у подстицању пољопривреде

БИЈЕЉИНА - Кандидати СНСД-а за одборнике у Скупштини града Бијељина истакли су приликом данашње посјете мјештанима села Доње и Горње Црњелово да су ово вриједни и марљиви људи којима је потребна значајнија подршка у подстицању интензивне пољопривредне производње.

Кандидат СНСД-а за одборника Васо Арсеновић истакао је да мјештани Црњелова морају поново да буду најбољи репрезент пољопривреде и да се залаже да подстицајна средства из Аграрног фонда и републичког буџета буду много већа.

Он је додао да је пројекат изградње система за наводњавање од суштинског интереса, као и системско рјешавање низа питања везаних за подстицајне мјере и пласман производа које вриједни домаћини овдје произведу.

"Такође, ми смо и личним средствима успјели да реализујемо неколико пројеката важних за житеље Црњелова, попут помоћи око изградње етно-села, јавне расвјете, а посебну пажњу треба посвјетити обнови школске зграде у Доњем Црњелову и изградњи дјечијег вртића и спортских терена за омладину. Све то је основа да млади људи остају на својим огњиштима и због тога је важно да се добро разумијемо око напредних иницијатива и начина њиховог рјешавања", поручио је Арсеновић.

Са мјештанима су разговарали и кандидати за одборнике СНСД-а Данијела Митровић која је поријеклом из Горњег Црњелова и Мићо Живић из Доњег Црњелова, који су позвали своје суграђане да гласају за листу СНСД-а и заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића.

Одборнички кандидат Милан Лазић сматра да подршка селу мора бити значајнија.

"Увијек се радо враћам у Доње Црњелово и добро знам проблеме мојих рођака и пријатеља. Морамо их боље наградити за труд који свакодневно улажу како бисмо имали село јаких и поштених домаћина", истакао је Лазић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана