Подршка СНСД-а пољопривредницима за сигуран пласман производа

Срна
Подршка СНСД-а пољопривредницима за сигуран пласман производа

БИЈЕЉИНА - Одборнички кандидати СНСД-а Бијељина посјетили су данас Прехрамбену индустрију "Сава" и најавили залагање за унапређење сарадње прерађивача и пољопривредних произвођача за сигуран пласман домаћих производа.

Одборнички кандидат Стојанка Николић указала је на значај "Саве" за Семберију, наводећи да је вриједном сељаку највећи проблем пласирање сопственог производа.

Са директором фабрике Стевом Филиповићем, кандидати СНСД-а разговарали су о актуелној ситуацији у области производње, набавци репроматеријала и сарадњи са пољопривредницима Семберије, а састанку је присутвовао и предсједник покрета "Успјешна Српска" Златко Максимовић, који је похвалио менаџмент фабрике на добром пословању и организацији у вријеме кризе, наводи се у саопштењу након састанка.

Максимовић је истакао да власти на свим нивоима треба да јачају и улажу у домаћу производњу хране, јер од тога корист имају сви грађани.

Директор фабрике "Сава" Стево Филиповић изразио је наду да ће ситуација у области прехрамбене индустрије бити повољнија у наредном периоду.

"Ова фабрика је од стратешког значаја за Републику Српску и битно је да направимо искорак с циљем бољег амбијента за домаће произвођаче", рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана