Плазинић: Интерес грађана на првом мјесту

Срна
Плазинић: Интерес грађана на првом мјесту

КНЕЖЕВО - Носилац одборничке листе Социјалистичке партије /СП/ за Скупштину општине Кнежево на предстојећим локалним изборима Александар Плазинић рекао је да је интерес грађана на првом мјесту, те да се СП тако и поставио у протеклих шест година.

“Грађани Кнежева су препознали ту идеју и наше напоре да се боримо за заједничке интересе због чега стално и биљежимо раст броја гласова и повјерења. Социјалистичка партија је у протеклом мандату имала убједљиво највише дискусија у Скупштини општине Кнежево, чак више од свих осталих заједно”, рекао је Плазинић.

Он је нагласио да се ова партија увијек залагала за солидарност, јединство и правду, као и за то да буде на услузи грађанима, те да је циљ на предстојећим изборима освајање три одборничка мандата, саопштено је из СП.

Плазинић, који је и предсједник Општинског одбора СП Кнежево, подсјетио је да је 2014. године, када је млада група социјалиста преузела општински одбор у Кнежеву, затечено веома лоше стање.

“Били смо девета партија по броју гласова, а имали смо много неизмирених обавеза. Од када су у партију ушли нови људи, имали смо страховити раст, тако да смо данас достигли 14 одсто укупног броја гласова. Данас смо друга партија по снази у општини и тако ће и остати”, рекао је Плазинић.

Предсједник Извршног одбора Главног одбора СП Слободан Протић увјерен је да ће ова партија постићи одличне резултате.

“Нисмо стали и нећемо стати. Убијеђен сам да ће СП постићи боље резултате у 40 општина него на прошлим изборима. Кључ је да освојимо што више мандата, да бисмо наставили да радимо на развоју наших локалних заједница. Имате добру структуру људи, оданих партији, имамо своју организацију и амбицију и знам да ћете у Кнежеву заузети мјесто које вам припада, јер из године у годину остварујете раст”, поручио је Протић.

Према његовим ријечима, кључно за СП јесте да свака општина живи боље, што је основна политика ове партије.

Протић, који је и предсједник Изборног штаба СП-а, увјерен је да заједно могу постићи одличан резултат и наставити узлазни тренд који је почео доласком Александра Плазинића на чело одбора у Кнежеву.

Члан Главног одбора СП Душко Милуновић подсјетио је да у одбору Социјалистичке партије у Кнежеву има много образованих и младих људи.

“Желимо да постигнемо резултат из 2018. године и да га превазиђемо. Остали смо хомогени у цијелој Републици Српској и осјећа се нека нова енергија. Убијеђен сам да ће наши резултати бити одлични”, рекао је Милуновић.

Он је додао да ће СП настојати да у већини средина постане фактор без којег је немогуће формирати власт.

“Много смо урадили до сада, морамо да наставимо да радимо и даље. То је једини начин да напредујемо и као партија и као друштво, да будемо на услузи нашим грађанима”, нагласио је Милуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана