Петковић: Ослушкивати проблеме грађана и тражити рјешења

Срна
Петковић: Ослушкивати проблеме грађана и тражити рјешења

БАЊАЛУКА - Носилац листе Уједињене Српске за Скупштину града Бањалука Милан Петковић рекао је данас да је циљ те странке да и након предстојећих локалних избора преко својих одборника ослушкује потребе грађана и настоји да ријеши проблеме који постоје.

Петковић је истакао да је потребно те проблеме износити пред градску скупштину и тражити од градоначелника да их ријеши.

“Управо због тога сам данас организовао кафу са грађанима Бањалуке, да разговарамо о њиховим проблемима, те какви су њихови приједлози за њихово рјешавање, као и о виђењу развоја Бањалуке у наредне четири године”, рекао је Петковић Срни.

Он је напоменуо да посебно жели да од младих да чује који су њихови проблеми, јер су они приоритет, како би остали, радили и основали своје породице у Бањалуци.

“Циљ нам је снажан одборнички клуб, те колико будемо имали ресора, да се тим областима и посветимо. У протеклом периоду наш ресор је био туризам и евидентно је да се ова област у претходне четири године развијала, о чему свједоче и бројеви посјета туриста и ноћења у Бањалуци”, рекао је Петковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана