ПДП Приједор:Водити позитивну кампању без вријеђања и омаловажавања других

Срна
ПДП Приједор:Водити позитивну кампању без вријеђања и омаловажавања других

ПРИЈЕДОР- ПДП у Приједору водиће позитивну предизборну кампању без вријеђања и омаловажавања других политичких субјеката и њихових кандидата и нудити грађанима своју визију развоја града у складу са програмом који ће представити грађанима, изјавио је данас носилац листе кандидата ПДП-а за одборнике у Скупштини града Приједора и предсједник ГО ПДП Приједор Далибор Грабеж.

- За ове локалне изборе припремили смо програм жНови Приједор - снага Поткозарјаж који су грађани већ имали прилику да виде на друштвеним мрежама, који покрива више области и којем је циљ да град Приједор буде угодно мјесто за живот, рад и привређивање", рекао је Грабеж на конференцији за медије у Приједору.

Он је додао да је изборни слоган "Повуци добар потез - за Приједор" и да је листа од 35 кандидата за одборнике у Скупштини града Приједора спој младости и искуства.

- Позивамо грађане да подрже нашу одборничку листу и подржавамо докторицу Мају Драгојевић Стојић као кандидата за градоначелника Приједора - навео је Грабеж.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Приједора Маја Кунић рекла је да ће се залагати за реконструкцију постојећих и изградњу нових вртићких капацитета, за рад вртића послије 16.00 часова и викендима на комерцијалној основи јер за то постоји потреба, као и за бесплатан вртић за дјецу из вишечланих породица.

Што се тиче дјеце основношколског узраста, Кунићева је најавила иницијативу један предмет један уџбеник, како би се ђаци физички растеретили будући да сада имају по два или три уџбеника за један предмет.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Приједора Драган Драгојевић рекао је да ће се залагати за транспарентан рад Градске управе с циљем "смањења манипулација градским буџетом", за смањење намета и такси предузетништву, за помоћ ИТ сектору и туризму и за именовање менаџера града који би имао задатак да комуницира између привреде и локалне власти.

- Градска управа мора бити сервис грађана, а не мјесто гдје се иде са стријепњом или преко везе. Подршком листи ПДП-а имаће грађани партнере који ће их на прави начин представљати - поручио је Драгојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана