Павловић: У коалицији у Приједору се нико ништа није питао осим ДНС-а

Срна
Павловић: У коалицији у Приједору се нико ништа није питао осим ДНС-а

ПРИЈЕДОР- Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Далибор Павловић изјавио је данас да је тачно да је СНСД био у коалицији са ДНС-ом у овом граду, али да се ту нико ништа није питао, осим ДНС-а.

- Оног момента када смо показали зубе и инсистирали шта и како да се уради и то искључиво за боље услове живота грађана, иступили смо из коалиције јер ДНС не трпи савјет и сарадњу, јер они, ако нема личне користи за њих, неће ни урадити нешто - рекао је Павловић на завршној конференцији за медије у Приједор.

Он је питао зашто се чекало шеснаест година на асфалтирање улица, оцијенивши да се ради о страху од губљења власти.

- Због лошег руковођења и катастрофалног ситуације у приједорској болници, као градоначелник лично ћу се заложити да се стање у тој установи одмах преиспита и тражићу смјену ДНС-овог менаџмента, који ову установу системски урушава већ шеснаест година - поручио је Павловић.

Он је додао да се не зна какво је финансијско стање у Градској управи, а да је Влада Републике Српске улагала и одлучна је да и даље улаже у Приједор како би се заједничким снагама овај град вратио на мјесто које му припада.

- Иако су са друге политичке стране долазили злуради коментари на све што сам изјавио и урадио за Приједорчане, могу да кажем да је одзвонило политичким тајкунима и људима блиским њима. Обећавам, нови Приједор, који неће бити градилиште само пред изборе, обећавам град којег се нећемо стидјети и у којем ћемо жељети сви да останемо. Пред нама је много рада. Долази вријеме младости, енергије и одлучности, због тога смо се сви на једном мјесту и окупили да Приједор вратимо грађанима, јер они су то заслужили - поручио је Павловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана