Павловић: Потребно стабилно здравство и школство

Срна
Павловић: Потребно стабилно здравство и школство

МРКОЊИЋ ГРАД - Предсједник Општинског одбора Народне демократске партије /НДП/ у Мркоњић Граду Јово Павловић рекао је да су овој локалној заједници потребни стабилно здравство и школство, као стубови који могу да је одрже, те да је потребно зауставити одлив младог становништва.

Он је нагласио да ће ова странка на изборима дати подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Драгану Вођевићу.

"Молим грађане да изађу на изборе и да нас подрже, као и Вођевића за начелника. Радило се много у Мркоњић Граду, а ми мислимо да може и боље и очекујемо да имамо барем једног одборника у локалноим парламенту", рекао је Павловић на вечерашњој конференцији за новинаре.

Носилац листе кандидата за одборника ове странке Радмила Новаковић рекла је да имају 13 кандидата за одборнике и да су то радни људи који желе да остану да живе у Мркоњић Граду, да напредују у њему и да допринесу његовом развоју, као и још квалитетнијем и бољем животу.

"У протеклом времену се радило примјетно, нарочито на инфраструктурним пројектима и пружању комуналних услуга. Сматрамо да се у будућности највише треба радити на заустављању одлива младог и радно способног становништва", нагласила је Новаковићева и додала да вјерује да ће будућем начелнику то и бити приоритет.

Конференцији за новинаре присуствовао је и Драган Вођевић, кандидат СНСД-а за начелника општине Мркоњић Град, којег су подржали НДП, ДНС, УС и СП.

Вођевић је уједно једини кандидат за начелника ове општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана