Панић: Очекујемо три одборничка мандата у Добоју

Срна
Foto: Срна

ДОБОЈ- Носилац листе одборника Уједињене Српске за Скупштину града Добоја Ранкица Панић изјавила је да ова странка очекује три одборничка мјеста у локалном парламенту након новембарских избора.

Панићева је рекла новинарима да је стручни тим Уједињене Српске сачинио Програм развоја и запошљавања за Српску и локалне заједнице 2018-2020, који ће у непосредном контакту са грађанима представити кандидати ове странке.

"Наши кандидати су озбиљни људи, одговорни и млади, који својом енергијом привлаче најбоље од нас", навела је Панићева.

Она је од програмских циљева указала на развој привреде, те националну и политичку стабилности у овој локалној заједници.

Потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић каже да Уједињена Српска, која иступа под мотом "Озбиљни људи", очекује озбиљне резултате и да на изборе излази у 56 локалних заједница са својим листама, а у пет са својим кандидатима за начелнике.

Петковић је навео да је добојски Градски одбор најорганизованији и да је поносан што је носилац одборничке листе у Добоју жена.

Он је рекао да је Уједињена Српска у Добоју пружила подршку Борису Јеринићу, кандидату СНСД-а за градоначелника.

Градски одбор Уједињене Српске Добој данас је у Парку народних хероја представио кандидате за одборнике у Скупштини града на предстојећим изборима.

Скупу је присуствовао и кандидат ове странке за начелника општине Станари Радојица Ћелић.

Према подацима Централне изборне комисије БиХ, на подручју Добоја је овјерено 85 политичких субјеката, од којих 34 независна кандидата, 47 политичких странака и четири коалиције.

За градоначелника су се кандидовали Борис Јеринић из СНСД-а, Срђан Тодоровић из Социјалистичке партије и Цвијан Филиповић из СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана