Општински одбор СНСД-а Милићи озваничио почетак кампање, листу чине млади

Срна
Општински одбор СНСД-а Милићи озваничио почетак кампање, листу чине млади

МИЛИЋИ - Лијепљењем првог плаката на билборд и шетњом градом, чланови Општинског одбора СНСД-а озваничили су данас почетак предизборне кампање.

Кандидат за начелника ове општине на предстојећим локалним изборима Марко Савић изјавио је Срни да је карактеристика СНСД-а на овим изборима што кандидатску листу чине млади људи жељни промјена.

“Ове године одлучили смо да нашу кандидатску листу углавном чине млађи људи који желе да направе неке боље ствари, неке промјене”, рекао је Савић.

Он је нагласио да Општински одбор СНСД-а Милићи жели да настави политику и активности везане за даљи развој општине, свјесно правећи заокрет да будућност Милића припада младима.

“Желимо да одговорним и марљивим радом вратимо пољуљану наду грађанима и да знају да је будућност у Милићима, а не негдје другдје”, рекао је Савић.

Он је позвао грађане да дају подршку овој кандидатској листи на којој су млади правници, љекари, екон
омисти, просвјетни радници, да се на тај начин сви окупе за будућност и боље Милиће.

Носилац кандидатске листе СНСД-а у Милићима је Игор Голић који је за Срну изјавио да ће заједно радити на томе да кампања буде фер и коректна.

“У наредних мјесец дана показаћемо грађанима зашто да гласају за нашу политичку партију и свим снагама утицати и у будућности да општина Милићи иде напријед, као што је и до сада ишла, да покренемо нове пројекте и наставимо старе гдје су стали”, рекао је Голић.

Општински одбор СНСД-а Милићи позвао је грађане да свој глас на предстојећим изборима дају кандидатима ове странке који нуде јаку и стабилну Републику Српску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана