"Одговорно и са сјајним људимо радимо за бољу Бањалуку": Велибор Станић (СП) обећао изградњу вртића и спортских терена

ГС
"Одговорно и са сјајним људимо радимо за бољу Бањалуку": Велибор Станић (СП) обећао изградњу вртића и спортских терена

Сигуран сам да ће послије 6. октобра развој нашег града силовито кренути узлазном путањом, јер имамо све могућности да се боримо и изборимо за бољу, просперитетнију и јачу Бањалуку, поручио је носилац листе СП Бањалука Велибор Станић.

Наши кандидати су сјајни људи из свих сфера друштва и јако добро разумију све проблеме са којима се наш град суочава, јер су рођени, живе и раде у Бањалуци гдје се професионално развијају и подижу своју дјецу. Наша програмска платформа која је изграђена на огромној жељи да градимо нове вртиће, инфраструктуру, спортске, туристичке, културне и друге бројне капацитете ће сигурно бити препозната међу нашим народом 6. октобра – истакао је Станић.

Такође, Станић је позвао све Бањалучане да никако не пропусте шансу да гласају и да подрже озбиљне и вриједне људи који ће знати плански и продуктивно радити и преузети одговорност за највећи град Српске.

– Ово је озбиљан град и као такав мора да има способне и одговорне људе у скупштини и администрацији. Наша партија досљедно стоји уз наших 35 сјајних кандидата који ће на најбољи начин дати допринос пуном развоју наше престонице – закључио је Станић

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана