Нови Град: Тривићева и Грмуша подржали Станића

Срна
Нови Град: Тривићева и Грмуша подржали Станића

НОВИ ГРАД - Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић и генерални секретар ове партије Милко Грмуша дали су данас у Новом Граду подршку заједничком кандидату СДС-а и ПДП-а за начелника општине Слободану Станићу.

Тривићева је рекла да ПДП није само формално потписао коалицију са СДС-ом у Новом Граду за начелника општине, већ да чланови ове партије истински подржавају Станића.

“Осим Бањалуке, гдје је наша највећа утакмица, велика очекивања имамо у Српцу, гдје очекујемо побједу нашег кандидата Небојше Ракића. Очекујемо побједу и у другим срединама и мислимо да су наша очекивања реална”, навела је Тривићева и додала да ће ПДП на предстојећим локалним изборима остварити добар резултат.

Грмуша каже да нова генерација политичара у ПДП-у неће мијењати политичка савезништва преко ноћи и наводи да је важно у Новом Граду дати прилику људима са новом енергијом.

Станић је рекао да је потребна јака сарадња Новог Града и Бањалуке, гдје очекује побједу Драшка Станивуковића у трци за градоначелника.

“У наредном периоду ћемо направити искорак и остварити квалитетну сарадњу”, навео је Станић.

Носилац одборничке листе ПДП-а Миланко Михајилица увјерен је да ће ова партија остварити најбољи резултат од како излази на изборе у Новом Граду, као и у побједу Станића.

“Нама још преостаје да позовемо грађане да изађу на изборе, да онако како смо достојанствено водили кампању, то приведемо крају”, рекао је Михајилица, који је и пред

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана