Нешић: За слогу и саборност српског народа

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР- Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ Ненад Нешић изјавио је вечерас у Приједору да ће ова странка радити на слози и саборности српског народа.

"Сматрам да је куцнуо час да се, као и наши борци прије 30 година, огрнемо нашом тробојком. Све ћемо учинити да остваримо национално јединство и слогу српског народа да бисмо сачували Републику Српску у овим тешким временима", рекао је Нешић новинарима у Приједору, гдје је вечерас одржана централна јавна трибину на којој су представљни кандидати ДНС-а за све нивое власти.

Он је навео да ДНС "гарантује да ће у наредне четири године обезбиједити просјечну плату од 2.000 КМ, пензију у висини 50 одсто просјечне плате, изградити хиљаду стамбених јединица за младе, ослободити пореза и доприноса на три године све привреднике који запосле 30 и више људи".

Кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић рекао је да је ДНС након 20 година постојања донио историјску одлуку да има своје кандидате за предсједника Републике и за члана Предсједништва БиХ.

"Трећи пут је пут толеранције, мира, договора и компромиса и није пут свађе и раздора", рекао је Јовичић.

Носилац листе кандидата ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Душко Ивић рекао је да је трећи пут борба за Руднике жељезне руде "Љубија", борба против Трговске горе, борба за младе и за пронаталитетну политику, као и за борце ствараоце Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана