Нешић: Трећи пут ДНС-а пут равномјерног развоја Српске

Срна
Foto: ДНС

ТРЕБИЊЕ- Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ Ненад Нешић рекао је вечерас у Требињу да је програм Трећи пут ДНС-а пут равномјерног развоја Републике Српске од Новог Града до Требиња.

"Када кажемо да имамо план равномјерног развоја Републике Српске, то не значи да за сваки град и општину предлажемо исте мјере, већ да сваком мјесту приступамо са једнаком пажњом развијајући оно што је у том мјесту највећи потенцијал", рекао је Нешић током посјете Требињу.

Нешић је рекао да је Трећи пут за инфраструктуру, повезивање, посао и плату од 2.000 КМ за четири године.

"ДНС је трећи пут који доноси крај постављању баријера међу људима. Баријере ћемо рушити, градићемо аеродроме, мостове и путеве да повезујемо људе", рекао је Нешић.

Он је додао да ће аеродром у Требињу бити алтернатива Дубровнику, да ће имати сталну везу са Србијом, а боља инфраструктура и везе довешће привреднике, саопштено је из ДНС-а.

Кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић сигуран је да се трен одласка може зауставити и преокренути.

"Трећи пут ДНС-а је пут опстанка и останка овдје. Не може ме нико убједити да се не може боље од тренутног стања. Сви знамо да може", рекао је Јовичић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана