Нешић: Странка се залаже за економску обнову

Срна
Нешић: Странка се залаже за економску обнову

РОГАТИЦА - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је данас у Рогатици да Општински одбор ове странке има велики број младих и образованих људи који желе да ову локалну заједницу учине бољим мјестом за живот.

Нешић је Срни рекао да се ДНС залаже за економску обнову Републике Српске, као и демографску стабилност Републике, те позвао све странке да заједнички направе програм којим би била ријешена та питања.

“Мајке са четворо и више дјеце треба да добију националну пензију или просјечну плату на нивоу Републике Српске”, навео је, између осталог, Нешић.

Он је напоменуо да странка широм Српске има 11 кандидата за начелнике општина и градоначелнике градова, а да је њему најбитнија побједа за градоначелника Приједора, која, како је оцијенио, није спорна, те додао да очекује и побједу за начелнике Челинца, Српца, Сокоца и у Шековићима, као и другим мјестима гдје има своје кандидате.

Према његовим ријечима, странка има 1.500 кандидата за одборнике у општинама у Српској.

Он је нагласио да је “ДНС партија будућности, која нема непријатеља ни на једној страни” и да са свима жели да гради бољу и успјешнију Српску.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а у Рогатици Горан Ђерић рекао је Срни да очекује да на предстојећим изборима освоје три одборничка мјеста у Скупштини општине, те да за начелника општине подржавају кандидата СДС-а Рада Ерића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана