Нешић: Пут јединства, економске и енергетске стабилности

Срна
Нешић: Пут јединства, економске и енергетске стабилности

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ на општим изборима Ненад Нешић изјавио је данас да ДНС-ов "трећи пут" представља пут јединства Републике Српске, без подјела и свађа, те пут економске и енергетске стабилности.

Нешић је навео да ДНС нуди да у наредне четири године буде изграђено 1.000 стамбених јединица за младе брачне парове да би се зауставио одлив становништва из Републике Српске.

"Предвидјели смо да за четири године просјечна плата буде 2.000 КМ, а просјечна пензија 1.000 КМ. Нудимо да путем јединства остваримо јаку Републику Српску, која може да се брине о својим грађанима", поручио је Нешић у Козарској Дубици.

Он је нагласио да је за ту странку Република Српска изнад сваког политичког и партијског интереса.

Кандидат ДНС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици један Драган Брдар рекао је да ту странку представљају прије свега добри људи и домаћини, те изразио наду да ће у Козарској Дубици направити резултат који ће многе да изненади.

Он је нагласио да жели да у Козарској Дубици не буде подјела и разлика међу људима.

Кандидат ДНС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици један Данијела Режак рекла је новинарима да се нада да ће бирачи подржати кандидате ДНС-а и "трећи пут" за Републику Српску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана