Нешић подржао кандидате странке у Бијељини

Срна
Нешић подржао кандидате странке у Бијељини

БИЈЕЉИНА - Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Ненад Нешић подржао је данас кандидате странке у Бијељини и најавио освајање најмање три одборничка мандата у Скупштини града.

"Очекујем да ДНС у Бијељини буде релевантна политичка снага, да будемо дио власти и учинимо да овај град буде љепше мјесто за живот", рекао је Нешић новинарима.

Он је истакао да је овој странци на првом мјесту интерес грађана и најавио да ће се залагати за то да локалне заједнице обезбиједе бесплатне уџбенике за све ученике основних школа, као и плаћен приправнички стаж по завршетку факултета, као дио мјера за смањење одлива становништва.

"Битно је да се рјешавају проблеми дјеце погинулих бораца, а ДНС ће се залагати и за то да мајке са четворо и више дјеце добију националну пензију или просјечну плату, да се јача демографска слика у Републици Српској", навео је лидер ДНС-а.

Одговарајући на питање новинара са ким је ДНС у коалицији, Нешић је рекао да је "ова странка у коалицији са народом" и истакао да у ДНС-у нема нејединства и да су локални одбори имали слободу да одлучују како ће наступити на локалним изборима.

Носилац одборничке листе ДНС Бијељина Дико Цвијетиновић рекао је новинарима да на локалним изборима очекују велику подршку бирача, освајање 5.000 гласова и три одборничка мандата.

"ДНС на овим изборима подржава кандидата за градоначелника Мићу Мићића као заједничког кандидата за нови мандат и подржаће га у пуном капацитету", најавио је Цвијетиновић.

Он је рекао да вјерује у успјех и изборну побједу која треба да омогући развој за бољи живот грађана Бијељине и Семберије.

Кандидати ДНС-а су разговарали са грађанима у центру града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана