Нешић: Подршка кандидатима за одборнике у скупштини општине Пале

Срна
Нешић: Подршка кандидатима за одборнике у скупштини општине Пале

ПАЛЕ - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић подржао је данас на Палама листу кандидата ДНС-а за одборнике у Скупштини општини Пале и навео да је ријеч углавном о младим људима.

Нешић је изјавио новинарима да ће ДНС на Палама сигурно показати да постоји, те позвао грађане да гласају за одборничку листу ове странке.

“Нама су у интересу грађани Републике Српске и ми нисмо људи који се баве политиком да би уживали неке бенефиције”, рекао је Нешић, додавши да је Општински одбор Пале самостално донио одлуку о томе како ће наступити на локалним изборима, односно, кога ће подржати од кандидата за начелника општине Пале и градоначелника Источног Сарајева на предстојећим изборима.

Носилац одборничке листе Марко Кубатлија рекао је да паљански општински одбор у кампању улази са великим ентузијазмом, а циљ им је освоје 2.500 гласова, односно пет одборничких мјеста у локалној скупштини.

Он је позвао грађане Пала да изађу на изборе и свој глас дају глас младима.

Члан Предсједништва ДНС-а Александар Главаш сматра да су Пале, како је рекао, срце ДНС-а Сарајевско-романијске регије.

“Ми из руководства дајемо пуну подршку општинском одбору ДНС-а и нашим кандидатима за одборнике и очекујемо на Палама резулат од 2.500 гласова”, рекао је Главаш.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана