Нешић: ДНС за економски стабилнију Фочу са што више становника

Срна
Нешић: ДНС за економски стабилнију Фочу са што више становника

ФОЧА - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изјавио је да ова странка у Фочи очекује освајање три одборничка мандата и да ДНС након избора буде релевантан политички фактор који ће утицати на живот у граду.

- Од наших одборника очекујем да увијек у први план ставе интерес грађана Фоче, да сарађују са онима који желе да град буде љепши, успјешнији и бољи и да дају пуни допринос да у наредне четири године Фоча буде економски стабилнија и са више становника, мјесто достојно живота - рекао је Нешић новинарима.

Што је тиче кандидата за начелника Фоче, лидер ДНС је навео да због ситуације са вирусом корона на локалном нивоу није донесена одлука о подршци једном од два кандидата.

Нешић је рекао да ће одлука о томе, уколико зравствена ситуација омогући, можда бити донесена у наредна два дана.

- Сугерисао сам да бирају човјека иза кога ће стати цијела Фоча, који ће повести град напријед, бити одговоран и учинити све да ово буде лијепо мјесто, достојно сваког Фочака - навео је Нешић и додао да је Фоча за ДНС стратешко мјесто у Републици Српској које треба да буде јако, стабило и са што више становника, за шта је потребна економска стабилност.

Замјеник предсједника Општинског одбора ДНС Фоча Радојица Млађеновић рекао је да је странка у овој локалној заједници снажна и посвећена граду и грађанима.

Предсједник ДНС-а и одборнички кандидати разговарали су са грађанима на тргу у Фочи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана