Нешић: ДНС ће бити дио власти у Билећи

Срна
Нешић: ДНС ће бити дио власти у Билећи

БИЛЕЋА- Предсједник Демократског народног савеза (ДНС) Ненад Нешић изјавио је данас да Општински одбор ове странке на прво мјесто ставља интерес становника Билеће, те изразио увјерење да ће ДНС у овој општини бити дио будуће власти.

Присуствујући представљању кандидата ове странке за одборнике, Нешић је изразио задовољством Општинским одбором ДНС-а у овој локалној заједници.

Нешић је рекао да се данас у Билећи прославом крсне славе ДНС-а шаље порука да је овој странци подједнако битан сваки дио Републике Српске.

Члан Предсједништва ДНС-а Славко Дангубић рекао је да је ДНС у Билећи снажнији и бољи него до сада, те да ће остварити очекиване резултате на предстојећим локалним изборима.

Представљању кандидата ДНС-а за одборнике у Билећи присуствовали су и чланови Главног одбора Александар Главаш и Милош Лучић, као и члан Предсједништва ДНС-а Славко Дангубић.

Након представљања кандидата, положено је цвијеће на споменик погинулим борцима одбрамбено-отаџбинског рата као и подјела промотивног материјала на штанду ДНС-а.

У Билећи је данас уприличена и централна прослава крсне славе ДНС-а Митровдана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана