Нешић: Циљ два одборника у скупштини

Срна
Нешић: Циљ два одборника у скупштини

БАЊАЛУКА- Предсједник ДНС-а Ненад Нешић рекао је да та странка очекује добар изборни резултат у Бањалуци и да им је циљ да имају два одборника у градској скупштини.

"Што се тиче подршке кандидату за градоначелника, у наредним данима прво ћемо разговарати са /кандидатом СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола/ Шоботом и мислим да ћемо успјети да нађемо договор и да га подржимо", рекао је Нешић новинарима у Бањалуци.

Он је додао да је његова странка у овом тренутку сконцентрисана на своју одборничку листу и да им је циљ да понуде бољи живот за грађане Бањалуке и Републике Српске.

"Наш слоган је `Сложно за Бањалуку, сложно за Републику Српску`. У овим тешким временима српски народ нема право ни луксуз да се дијели по основним националним циљевима и то ћемо заступати и у наредном периоду", рекао је Нешић.

Носилац одборничке листе ДНС-а за Скупштину града Бањалука Дејан Лолић рекао је да ће ова странка подржавати сваку политику која буде у интересима грађана и града.

"Нећемо се дијелити на лијеве или десне, нећемо промовисати овакву политику каква је била посљедње четири године, политику подјела. Ми ћемо бити политика помирења", рекао је Лолић.

Славко Пејић, предсједник Партије уједињених пензионера /ПУП/, која у Бањалуци на локалним изборима наступа на заједничкој листи са ДНС-ом, рекао је да је потребно водити фер и коректну кампању.

Лидери ДНС-а и ПУП-а залијепили су први плакат на Тргу Крајине у Бањалуци и озваничили почетак предизборне кампање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана