Наставак одбране Српске у Сарајеву

В. К.
Наставак одбране Српске у Сарајеву

ПРЊAВОР - Република Српска је понос Савеза независних социјалдемократа и понос грађана и наставићемо да је бранимо у Сарајеву и да је изграђујемо све док не буде најразвијенија регија у југоисточној Европи.

Изјавио је то у уторак увече кандидат за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић на предизборној кампањи СНСД-а у Шибовској код Прњавора.

Он је нагласио да је видљиво да су становници Прњавора препознали СНСД као политичку партију која извршава оно што обећава и храбро брани РС у Сарајеву.

Кандидат СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ Никола Шпирић је нагласио да је за протекле четири године урадио све за РС, а ништа против БиХ.

- Ово је вријеме када морамо размишљати о нашем статусу. Имамо право да сањамо и остваримо свој сан који значи регулисати статус РС - рекао је Шпирић.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламента БиХ у изборној јединици један Драго Калабић истакао је да велики број становника стоји уз политику СНСД-а и да је јасно да грађани РС нису спремни да поклекну пред појединим захтјевима из Сарајева.

- Спремни су да чувају и воле своју Републику Српску, као и да дају повјерење онима који су убијеђени да ће најбоље чувати њене интересе, а то је СНСД - рекао је Калабић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана