Начелници општина из СДС-а: Императив морају бити законити и поштени избори

Срна
Начелници општина из СДС-а: Императив морају бити законити и поштени избори

БАЊАЛУКА- Начелници СДС-а који воде локалне заједнице у Републици Српској подржали су на састанку са представницима Градске организације те странке у Добоју активности ове организације када је ријеч о поновљеним локалним изборима који ће бити одржани 21. фебруара у том граду.

- Императив морају бити законити и поштени избори. Изборна воља грађана Добоја мора да се испоштује и сигуран сам да ће грађани подржати наше кандидате и да ће СДС остварити запажене резултате - рекао је замјеник предсједника СДС-а Милан Радовић, који је и шеф Изборног штаба за изборе у Добоју.

Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић нагласио је да ће у том смислу бити корисна искуства са ранијег референдума у Теслићу, саопштено је из СДС-а.

Замјеник предсједника СДС-а Радо Савић истакао је да градска организација СДС-а у Добоју има подршку свих начелника општина из реда те странке.

Повјереник Градске организације СДС-а Добој и носилац одборничке листе на изборима у том граду Раде Јанковић рекао је да је подршка страначких начелника драгоцјена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана