Мухарем Мурселовић: - Привржени идеји регионализације земље

Ж. Д.
Мухарем Мурселовић: - Привржени идеји регионализације земље

БAЊAЛУКA - Подршка Странци за БиХ и даље ће јачати, јер имамо најбољи економски и политички програм и знамо шта хоћемо и шта можемо, тврди кандидат СБиХ за предсједника и потпредсједника Републике Српске Мухарем Мурселовић.

- Остајемо привржени идеји регионалне децентрализације, залажемо се за јачање веза БиХ са дијаспором, јер је то немјерљив демографски, економски, интелектуални, па чак и политички капитал БиХ - рекао је Мурселовић за "Глас Српске".

Каже да очекује да у институције БиХ дођу људи и политичари који БиХ доживљавају као своју државу и који су поносни што су њени држављани.

Мурселовић очекује велики број гласова из свих изборних јединица, већу излазност бирача него 2006. године, посебно када је гласање путем поште у питању.

- Aко се не промијени садашња власт и скупштинска већина у Народној скупштини РС, не очекујем ништа добро ни боље - каже он.

Мурселовић истиче да грађани треба да гласају за СБиХ јер је њихов циљ изградња и јачање државе БиХ и њених институција.

- Гаранција нашег опстанка и сигурности у овом ентитету је само јака држава БиХ. Ми смо државотворна странка и наш слоган је: Држава прије свега - поручује Мурселовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана