Млади препознали политику ДНС-а

С. Т.
Млади препознали политику ДНС-а

ПРИЈЕДОР - Предсједник ДНС-а Марко Павић истакао је да су предизборне трибине ове странке изузетно посјећене и да влада велики интерес за програм ДНС-а, поготово код младих.

- Млади су препознали досљедну националну политику коју води ДНС, што значи политика очувања Републике Српске, дејтонских институција и њеног положаја у БиХ, а посебно економски дио програма који нуди ДНС у којем је запошљавање прва ставка - рекао је Павић у недјељу на трибини странке у Ракелићима код Приједора.

Он је додао да ДНС има реалан програм запошљавања базиран на изградњи прерађивачких капацитета и националног богатства РС.

- Ми нећемо давати лажна обећања као неке странке које су обећавале отварање 40.000 радних мјеста, а онда отпустиле исто толико радника. Сматрамо да ћемо послије избора, када ћемо имати далеко већи утицај у Влади и Народној скупштини РС, створити врло повољан амбијент за привлачење страних инвеститора и да ћемо на бази те климе и услова отворити радна мјеста за наше младе и незапослене кадрове - казао је Павић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана