Младен Ђуревић, кандидат СНСД-а за начелника Вишеграда: Грађани виде наше резултате

Александар Стојановић
Младен Ђуревић, кандидат СНСД-а за начелника Вишеграда: Грађани виде наше резултате

ВИШЕГРАД - Сигуран сам да су моји суграђани анализирали колико се град промијенио у протекле четири године и колико добра је то донијело свима нама. Вјерујем да препознају опште добро и вољу на локалном, али и републичком нивоу да тај тренд буде настављен.

Рекао је ово за “Глас Српске” начелник Вишеграда Младен Ђуревић (СНСД), који је у трци за други мандат на челу ове општине и додао да очекује и изборну побједу СНСД-а за локални парламент.

- Вјерујем у своје суграђане и њихову добру процјену да заједно наставимо градити наш Вишеград - казао је Ђуревић.

ГЛАС: На чему темељите свој оптимизам?

ЂУРЕВИЋ: Темељ мог оптимизма су резултати остварени у периоду за нама, видљиви голим оком, а то су привлачење инвеститора, нова радна мјеста, фасаде, паркови, уређење стаза за шетњу, асфалтирање путева у градској и приградској зони, дјечија игралишта, градска дворана, помоћ привреди, борачким и социјалним категоријама. Мој оптимизам није имагинација него чврсто постављен темељ за нове и већ започете велике пројекте.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за Ваше противнике?

ЂУРЕВИЋ: Сматрам да није људски, морално ни етички да причам у суперлативу о себи, а супротно од тога о мом политичком противкандидату. То треба да процијене гласачи, да увиде шта је испуњено од обећаног у претходном мандату, а шта је урадила гарнитура која је била на власти док је господин Бране Смиљић био на одлучујућим позицијама. Мислим да је то јасан показатељ којим требају да се воде бирачи на наредним изборима. У сваком послу неко остави утисак, а неко траг. Моји политички противници оставили су утисак, а моји суграђани знају какав смо ми настојали оставити траг у виду конкретно урађеног. Нама су најбитнији људски ресурси и грађани којима смо све вријеме придавали највећи значај.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача на наредним изборима?

ЂУРЕВИЋ: Уколико добијем подршку грађана настављамо даље реализујући пројекте које смо започели и које смо најавили. И даље ће наш приоритет бити задовољан грађанин, што значи помоћ онима којима је то потребно и подршка у свим другим областима.

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити дата обећања?

ЂУРЕВИЋ: Око мене је окупљен најбољи тим који Вишеград у овом тренутку може да понуди, то је политичка снага којој вјерује највећи број грађана наше општине, али и Српске. Иза нас су резултати, грађани нам вјерују, а као гарант развоја и напретка Вишеграда годинама уназад стоји Влада РС. Желимо да развијамо Вишеград, да јачамо нашу привреду, отварамо радна мјеста, а сигуран сам то једино може да уради тим окупљен од СНСД-а и наших коалиционих партнера.

Шанса за младе

ГЛАС: Шта ће бити окосница Ваше кампање?

ЂУРЕВИЋ: То је задржавање људи на овом подручју и нова радна мјеста. Шанса за сваког младог човјека, цијенећи стручност, образовање, а не заборављајући бригу о наталитету, што је дугорочна визија за љепши живот становника у Вишеграду. Наш циљ је привлачење инвестиција и још љепши и бољи Вишеград. Улагање у туризам, привреду. Подршка младим људима, образовању, подстрек за све који воле наш град.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана