Митровић: Подршка Додику и Цвијановићевој за стабилну Српску

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА - Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић позвао је грађане Семберије, Мајевице и Републике Српске да 2. октобра дају глас Милораду Додику и Жељки Цвијановић, за које је истакао да су лидери који могу сачувати Републику Српску.

Митровић је поручио да Додик и Цвијановићева провјерени људи и лидери који су у претходном периоду показали да знају како доћи до циља, а то је јака и стабилна Република Српска у оквиру БиХ, каква је загарантована Дејтонским споразумом.

"На предстојећим изборима морамо да гласамо за јаку и стабилну Републику Српску, за наше политичаре који ће у Бањалуци градити бољу, љепшу и просперитетнију Републику Српску, а у Сарајеву за наше политичаре који ће заступати свој народ и Српску и који неће ниједну одлуку донијети против српског народа", рекао је Митровић током сусрета са мјештанима насеља Пукиш и Тобут у Лопарама.

Говорећи током овог састанка, којем је присуствовао и кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Синиша Милић, Митровић се упознао и са проблемима мјештана у насељима Пукиш и Тобут, те начинима за њихово рјешавање, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана