Митровић: Бирајмо људе који желе стабилну Српску - Додика и Цвијановићеву

Срна
Митровић: Бирајмо људе који желе стабилну Српску - Додика и Цвијановићеву

БИЈЕЉИНА - Носилац кандидатске листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић позвао је вечерас грађане да на изборима 2. октобра изаберу људе који желе јаку, просперитетну и стабилну Републику Српску.

”Бирајмо људе који граде мир и стабилност у Српској, БиХ и региону, бирајмо људе који желе јаку, просперитетну и стабилну Републику Српску, бирајмо Милорада Додика за предсједника Српске и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва БиХ”, рекао је Митровић вечерас на страначком скупу у бијељинском насељу Главичице.

Кандидат СНСД-а из Изборне јединице шест за посланика у Народној скупштини Републике Српске Милица Ловрић рекла је да мјештани Главичица и даље имају велики проблем са водоснабдијевањем, односно јужним водоводним прстеном, што градска власт занемарује.

“Управо ова чињеница доказује да спрега локалне и републичке власти може много тога да уради, да обезбиједи основне услове за живот овђе у Главичицама. Настојаћемо да ријешимо овај проблем, као што смо рјешавали и друге проблеме у овом насељу, попут инфраструктурних”, истакла је Ловрићева.

Она је изразила увјереност да ће мјештани Главичица на изборима гласати за кандидате СНСД-а Милорада Додика и Жељку Цвијановић који ће наставити континуитет заштите виталног интетеса.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јдинице шест Златан Лазаревић рекао је да градска власт нема слуха за горући проблем мјештана Главичица - недостатак воде за пиће, као и у околним селима Бјелошевац, Кацевац и Бањица.

“Иницијативе коалиције 'Договор за Бијељину' остале су у ладицама надлежних у Градској управи и прилика је да са републичког нивоа тај проблем ријешимо”, навео је Лазаревић.

Он је нагласио да ће грађани бирати између два концепта - један је поданички у којем ће се учинити све да се дође до власти, а други је онај који већ 16 година успјешно води Републику Српску и који је показао да има слуха за изградњу бијељинске болнице, обилазница, шеталишта, низ пројеката.

“Дрински насип је у припреми и по том моделу могли бисмо у наредном периоду да ријешимо и проблем у Главичицама”, рекао је Лазаревић и поручио да је најважније да на предстојећим изборима побиједе Жељка Цвијановић и Милорад Додик јер ће тада бити рјешавани сви проблеми. /кај/зс/љљ/фото00440

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана