Миловановић: Сигурна изборна побједа

Срна
Миловановић: Сигурна изборна побједа

БИЈЕЉИНА - На конвенцији СНСД-а у Бијељини предсједник Градског одбора странке Мирослав Миловановић је поручио да је њихова изборна побједа сигурна јер воле Српску, желе да је сачувају и подржавају Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва.

Он је захвалио за добре резултате Српске свих протеклих година и коалиционим партнерима СНСД-а и са великог страначког окупљања позвао на саборност и јединство.

“Озбиљна су времена и глобална дешавања и то захтијева озбиљне људе, јер само озбиљни политичари могу проводити озбиљне политике”, поручио је Миловановић.

Он је рекао да политички није могуће упоређивати Цвијановићеву и /кандидата СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ/ Мирка Шаровића који су супротности, нити политичког ветерана Додика и /кандидата ПДП-а за предсједника Српске/ Јелену Тривић, за коју је рекао да није достојна ни кандидатуре.

“Тривићева се није успјела одупријети политичком притиску ментора који нису у Српској и није се изјаснила о резолуцији коју је иницирао Додик о одбацивању санкција Русији, него је као посланик напустила скупштинску салу када се о томе гласало. Таквим политичарима и људима не смијемо дозволити да обављају највише фунције у Српској”, нагласио је Миловановић.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Војин Митровић рекао је новинарима да долазе одговорна и тешка времена и да су одговорни људи потребни за то, а одговорни и доказани људи су, како је рекао, Додик и Цвијановићева.

“Они могу на прави начин заступати Републику Српску, а не истрошени политичари са пропалим политикама и они који желе да се коцкају са Републиком Српском. Не смијемо то дозволити због оних који су дали живот и дијелове тијела за Српску, због суза и крви која је проливена, јер Република Српска нам је најдража”, поручио је Митровић.

Он је истакао да Српску сигурно бране и чувају Додик и Цвијановићева.

На конвенцији која је одржана у Центру за културу представљени су кандидати СНСД-а из Бијељине за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Недељко Ћорић оцијенио је да позитивна енергија на вечерашњем скупу показује да је ова странка спремна за још једну велику изборну побједу.

“Очекујемо да ћемо добити повјерење народа јер смо у протекле четири године вриједно радили у интересу свих грађана Републике Српске, за разлику од оних који покушавају да девастирају наш рад”, рекао је Ћорић.

Он је истакао да је за СНСД Српска на првом мјесту.

“Ми немамо кампању, наша кампања траје сваки дан, ми слушамо пулс и глас нашег народа и радимо онако како то траже наши људи, а не неки у страним амбасадама”, нагласио је Ћорић.

Кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици шест Славенко Ристић позвао је грађане да бирају Додика и Цвијановићеву, истичући да је то важније него икада.

“Да сачувамо то што смо створили, да прави људи дођу на права мјеста, да смо дио рјешења, а не дио проблема, да задржимо Републику Српску и дамо шансу млађима, бољима и паметнијима од нас, а то можемо само ако будемо имали своју државу”, рекао је Ристић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана