Милошевић: СНСД ће реализовати бројне пројекте у Модричи

Срна
Милошевић: СНСД ће реализовати бројне пројекте у Модричи

МОДРИЧА- СНСД Модрича је кампању за локалне изборе данас почео на тргу "Др Милан Јелић" окупљањем кандидата ове странке за локални парламент и Маре Милошевић, која је заједнички кандидат СНСД-а, ДНС-а и СПС-а за начелника ове општине.

Почетак кампање озваничили су Милошевићева и предсједник Општинског одбора СНСД-а Јован Мишић, који је и носилац листе ове странке на локалним изборима, заказаним за 15. новембар.

Милошевићева, народни посланик СНСД-а, кандидат за начелника општине Модрича, позвала је грађане да подрже њену кандидатуру и гласају за одборничку листу СНСД-а, који ће у наредном периоду реализовати бројне пројекте у овој локалној заједници.

- Искористићемо предност проласка будућег ауто-пута на Коридору "Пет це" кроз Модричу, уз који ћемо отворити пословну зону која ће привући стрне известиторе, а тиме ће се повећати и број нових радних мјеста у овој општини и ширем региону - рекла је Милошевићева новинарима.

Она је истакла да не сумња у своју и побједу СНСД-а у Модричи.

Носилац листе СНСД-а у Модричи Јован Мишић рекао је да ова странка има савршену одборничку листу за локални парламент и начелничког кандидата Мару Милошевић, који ће, уз подршку предсједника СНСД-а Милорада Додика, овој локалној заједници обедбиједити бржи развој.

- СНСД води плитику континуитета у Модричи и због тога вјерујемо у побједу за локални парламент и Маре Милошевић за новог СНСД-овог начелника Модриче - рекао је Мишић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана