Милошевић: Пројектима у инфраструктури побољшати услове живота

Срна
Милошевић: Пројектима у инфраструктури побољшати услове живота

БАЊАЛУКА - Одборник Социјалистичке партије Српске (СПС) у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић рекао је да је циљ ове странке да допринесе реализацији инфраструктурних пројеката ради побољшања услова живота грађана.

Милошевић је истакао да је у протекле четири године Бањалука била велико радилиште, те да су реализовани бројни капитални пројекти у области инфраструктуре.

“Међу значајнијим пројектима су изградња Зеленог моста, Источног транзита, те унапређење бројних саобраћајница у насељима”, рекао је Милошевић на конференцији за новинаре.

Кандидат СПС-а за одборника у Скупштини града Бањалука Александар Дошеновић рекао је да му је циљ да и грађани буду укључени у креирање идеје водиље ове странке, а то је боља будућност за грађене.

“О развијању инфраструктуре се прича сваки дан, и то је за сваку похвалу, али у будућности морамо радити више и брже како би градска инфраструктура сустигла развој насеља која се брзо граде”, нагласио је Дошеновић.

Према његовим ријечима, неки од приоритета су изградња канализационе мреже, асфалтирање сеоских макадамских путева, те увођење расвјете у неосвијетљена градска подручја, као и увођење интернета у удаљена сеоска подручја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана