Миличевић: Понудићемо програм економских реформи опоравка свих локалних заједница

Срна
Миличевић: Понудићемо програм економских реформи опоравка свих локалних заједница

БАНЈАЛУКА - СДС ће понудити грађанима програм економских реформи опоравка свих локалних заједница у Републици Српско, рекао је предсједник ове партије Милан Миличевић.

Миличевић је на бањалучком Тргу Крајина, гдје је заједно са групом страначких кандидата за градоначелнике и начелнике представио предизборни слоган и кампању за предстојеће локалне изборе, рекао да се СДС враћа на свој слоган “Воља народа” и да ради за локалне заједнице.

Он је рекао новинарима да страначки органи поштују одлуку о заједничкој подршци опозиционом кандидату Јелени Тривић за градоначелника Бањалуке.

Према његовим ријечима, ова странка планира да на предстојећим локалним изборима освоји 100.000 гласова, више одборника него што је имала на претходним изборима, те најмање 20 начелника општина.

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Љубиша Петровић рекао је да СДС улази у нову кампању са циљем да очува Семберију.

“Одлучно стојимо на бранику наше отаџбине за истрајавање на свим истинским вриједностима под којима је рођена Република Српска која је заједно са народом и СДС-ом и сачувана”, истакао је Петровић.

Кандидат СДС-а за начелника општине Источна Илиџа Маринко Божовић сматра да ће кандидати ове странке за начелнике и градоначелнике остварити резултат који ће допринијети да Република Српска буде уређеније мјесто за живот.

Он је рекао да локални избори треба да буду повезани са наредним парламентарним изборима, када очекује ће бити могућности да се одређени законски оквири мијењају и да се више јачају локалне заједнице у Српској.

Кандидат СДС-а за градоначелника Приједора Маја Драгојевић Стојић рекла је да ова странка има јасан програм, и спремна је да преузмемо одговорност за Приједор и испоштује све оно што је потребно грађанима да живе достојанственије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана