Миличевић: Побиједили смо оне који су покушали да забране СДс

РТРС
Foto: Уступљена фотографија

ТЕСЛИЋ- Предсједник Српске демократске странке Милан Миличевић каже да је СДС од свог оснивања из сваког атака на странку излазила још снажнија и да оно што је створио народ и што је воља народа, нико не може уништити.

- Побиједили смо све оне који су прљавим политичким играма покушали да забране СДС. Заборавили су да је СДС неуништив и поново поломили зубе. Уставни суд је само потврдио оно што смо говорили од почетка када смо указивали да је ЦИК донио незакониту и неуставну одлуку, с циљем да нас елиминише из политичког живота. Да у овој земљи станују право и морал, ујутро би поднијели оставке сви чланови ЦИК-а који су гласали за то да се не дозволи СДС-у да изађе на изборе - истиче Миличевић.

Није СДС, додаје он, одбранила само себе.

- Одбранили смо право грађана на слободу удруживања. Одбранили смо право на слободу политичког дјеловања. Они који су у мају гласали за бесрамну одлуку да нам се не дозволи учешће на изборима сада би јавно требало да се извину и да поднесу оставке јер су показали да не раде у интересу грађана нити по закону - сматра Миличевић.

Он је захвалио читавом чланству и симпатизерима странке који су, каже, у тешким моментима удара на СДС стали уз странку и борили се за њу.

- Очекивали су да ћемо се расипати, а ми смо се сабрали и ујединили. Из свега излазимо јачи и сложнији јер вољу народа нико не може угушити - поручио је Миличевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана