Милан Вукадиновић, кандидат СНСД-а за начелника Фоче: Вјерујем у људски потенцијал Фоче

Александар Стојановић
Милан Вукадиновић, кандидат СНСД-а за начелника Фоче: Вјерујем у људски потенцијал Фоче

Политика коју заступам, планови и програм који нудим грађанима су реални, врло јасни и оствариви. Нисам од јуче у политици. Одлично разумијем да идеја социјалдемократије може и мора да мијења стање у друштву на боље уз поштовање једнакости и права свих грађана.

Рекао је ово за “Глас Српске” кандидат СНСД-а за начелника општине Фоча  Милан Вукадиновић чију кандидатуру је подржало још шест странака.

- Не плашим се напорног рада, упорног залагања и додатних обавеза, отуда и оптимизам. Очекујем нову атмосферу у граду, ентузијазам и вољу која ће градити будућност Фоче - истакао је Вукадиновић.

ГЛАС: На чему темељите оптимизам?

ВУКАДИНОВИЋ: Иза мене су четири године искуства као шефа Клуба одборника СНСД-а у локалном парламенту, учешће у процесу одлучивања и одговорност су ми познати и јасни. Квалитетно управљање и руковођење предузећем на професионалном плану ми је пружило добро искуство и прилику за усавршавањем. Грађани ме знају као одговорног, перспективног и без иједне мрље. Увјерен сам да ће то и препознати.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

ВУКАДИНОВИЋ: Окосница кампање јесу разговори са грађанима, ослушкивање њихових потреба и идеја. Не бацам прашину у очи бирачима и фокус рада стављам на потребе обичног човјека. Реконструкција регионалних и магистралних путева приоритет је од којег зависи привлачење потенцијалних инвеститора и развој туризма у Фочи. Потребно је зауставити одлив младих из Фоче, увођењем стипендије за најбоље студенте, којима ћемо омогућити им да раде у својој општини.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за Ваше противнике?

ВУКАДИНОВИЋ: Трудимо се да Фочу развијемо  у град, вјерујем у људски потенцијал Фоче и желим да заједно градимо модерно, просперитетно друштво и стабилан и предвидив живот сваког грађанина. Спреман сам да непрестано радим на терену.

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ВУКАДИНОВИЋ: Не обећавам нереално ни популарно. Пред грађане излазим са реалним и спроводивим пројектима. Гаранција је мој досадашњи рад и понашање и у политици и са људима.

Први потез

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако побиједите?

Изабраћу колеге и сараднике који су се доказали својим радом и дјеловањем и одмах кренути са радом. Резултате ћемо мјерити свакодневно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана