Милан Миличевић, кандидат СДС-а за начелника Теслића: Вјерујем у побједу народа

Дарко Момић
Милан Миличевић, кандидат СДС-а за начелника Теслића: Вјерујем у побједу народа

Очекујем да избори буду фер и коректни и да буде испоштована воља народа, али, нажалост, на самом почетку изборног процеса имали смо бројне неправилности са гласовима из иностранства, што указује да поједини учесници немају намјеру да одустану од малверзација и покушаја прекрајања изборне воље гласача, каже начелник Теслића Милан Миличевић, који је поново кандидат СДС-а за ту функцију.

Он истиче да је СДС заштитио вољу народа од прекрајања и изборне крађе на референдуму о његовом опозиву у марту прошле године.

- Увјерен сам да ћемо то успјети и овај пут и да ће и на овим локалним изборима у Теслићу побиједити народ - каже Миличевић за наш лист.

ГЛАС: На чему темељите оптимизам?

МИЛИЧЕВИЋ: Повјерење које ми је народ Теслића већ неколико пута указао је највећа мотивација да се поново кандидујем и борим за њих. У протеклом периоду урађено је много добрих ствари за Теслић и вјерујем да грађани желе да се континуитет тог развоја настави и у наредном периоду, упркос опструкцијама које смо имали. Наглашавам поново да СДС има довољно активиста који ће, ношени искуством посебно са референдума, спријечити све покушаје изборне крађе.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

МИЛИЧЕВИЋ: Окосница су бројни реализовани пројекти, као и они чија је реализација у току и нови пројекти који тек треба да се реализују. Издвојио бих изградњу нове филтер станице за прераду воде, чиме би било ријешено питање снабдијевања водом теслићке општине у наредних сто година, изградњу обилазнице за теретни саобраћај, кружни ток у центру, нови мост на улазу у град, топлификацију, завршетак изградње обалоутврда, изградњу фабрике за прераду отпадних вода, стављање у пуну функцију индустријских зона и бројне друге. Наравно, да би ово било могуће, потребно је вратити достојанство Скупштини општине, која је у посљедње двије године под палицом интересне групе људи из СНСД-а опструисала многе од наведених пројеката.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не неког другог?

МИЛИЧЕВИЋ: Не бих да говорим о другим кандидатима, јер сам сигуран да Теслићани најбоље знају зашто.

 Наставак

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

МИЛИЧЕВИЋ: Наравно, први потез је формирање квалитетног тима сарадника у Општинској управи. Такође, подразумијева се наставак реализације развојних пројеката о којима сам говорио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана