Милаковић: Наставити развој Бањалуке и насеља Лауш

Срна
Милаковић: Наставити развој Бањалуке и насеља Лауш

БАЊАЛУКА - Отварање објекта нове полицијске станице и мјесних заједница Лауш један и два представља наставак политике развоја Бањалуке коју треба да подрже сви грађани, али и политички субјекти, поручио је један од оснивача Социјалистичке партије Српске (СПС) Милан Милаковић.

“На Лаушу је изграђено много тога у протекле четири године, али је и остало да се реализује доста пројеката”, рекао је Милаковић.

Милаковић је истакао да је СПС активни учесник, иницијатор и подршка свим развојним пројектима, те да, што се тиче ове партије, нема стајања.

Према његовим ријечима, СПС ће као партија која ради заједно са грађанима наставити да се бори за равномјеран развој свих мјесних заједница у Бањалуци, саопштено је из СПС-а.

“Град Бањалука и Влада Републике Српске су, такође показали да имају разумијевање за потребе грађана Бањалуке и да ћемо заједно са грађанима Бањалуке наставити заједно да радимо за бољу будућност”, поручио је Милаковић, који је и потпредсједник Скупштине града Бањалука.

У Бањалуци је данас отворен двонамјенски објекат вриједан 1,3 милиона КМ, у којем ће бити смјештена Полицијска станица Лауш и канцеларије мјесних заједница Лауш један и два.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана