Мијатовић: На одборничкој листи СПС-а у Бијељини 17 жена

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Носилац листе одборника Социјалистичке партије Српске (СПС) за Скупштину града Бијељина Срђан Мијатовић рекао је да ту листу чине кандидати свих занимања, запослени и незапослени, млађи и старији, а међу 36 кандидата је 17 жена.

"Заједничко свима нама је жеља да рјешавамо нагомилане проблеме у нашем граду, да смо искрени и људи којима је истински стало до остварења циља, а то је квалитетнији живот свих нас. Залагаћемо се за све што је неопходно промијенити, покренути и реализовати", рекао је Мијатовић и нагласио да ће водити фер и коректну кампању.

Мијатовић је нагласио да, с обзиром на то да је дошло до погоршања епидемиолошке ситуације, данас на конференцији за новинаре нису присутни сви кандидати.

"Здравље становништва је најважније и управо из тих разлога данас није присутно свих 36 кандидата јер желимо дати примјер и другима о неопходности поштовања мјера. Такође, желимо указати на непотребно трошење новца на промотивни материјал, јер је та средства боље употријебити за потребе категорија становништва које су у тешком положају", рекао је Мијатовић.

Он је нагласио и да не желе да дају нереална обећања суграђанима.

"Неодговорно је рећи да ћемо незапосленима обезбиједити запослење и да ћемо одмах ријешити све проблеме који су нагомилани у нашем друштву. Када бисмо то обећали, то би било неискрено и у том случају не бисмо стајали испред вас и гледали вас у очи. Чланови СПС-а бориће се за стварање услова за економски развој, за инфрастуктуру, која је један од битних чинилаца у економском развоју. Борићемо се за сваког нашег грађанина, јер они заслужују да живе живот достојан човјека", поручио је Мијатовић.

Кандидат за одборника Новка Мирић рекла је да је најстарији кандидат на одборничкој листи бијељинског СПС-а и да жели да у Бијељини и Републици Српској млади добију шансу да живе од свог рада, формирају породице, његују традицију, чувају морални лик борца који је стварао Српску и да воле своју Републику.

"Наш слоган је жБудућност Српске, будућност Бијељинеж. Сигурна сам да заједништвом можемо изградити амбијент у којем ће наш град бити истински град будућности за све генерације, а посебно најмлађе", рекла је Мирићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана